Podelitev nagrad The Game Awards bo tudi letos podarjala Steam Decke

Podelitev The Game Awards je samo še slab dan stran in tako kot lani se bodo zvesti gledalci tudi letos lahko potegovali za privlačne prenosne naprave Steam Deck, le da bodo letos za tekmovanje veljala malce drugačna pravila.

Voditelj Geoff Keighley se je namreč v 2022 malce uštel, saj je obljubil, da bo za vsako minuto trajanja predstave med gledalce razdelil en Steam Deck in vse je potekalo po pričakovanjih, dokler na oder ni stopil Christopher Judge, ki je za vlogo Kratosa pobral nagrado najboljšega glasovnega igralca. In Judge je dolgo čakal na takšen trenutek, zato si je v zahvalnem govoru vzel svoj čas, pred mikrofonom pa je stal 7 minut in 59 sekund. To je postal Guinessov rekord za najdlje trajajoči govor v zgodovini vseh podelitev, Geoff in Valve pa sta v ozadju mastno klela, saj sta morala zaradi njegovega govora podeliti veliko več Steam Deckov kot pa je bilo sprva načrtovano.

Zato letos podelitev ne bo več štela minut, saj bo na voljo točno 100 Steam Deckov, ki jih bodo nato preko žrebanja razdelili med vse tiste, ki bodo dogajanje spremljali virtualno. Podeljeni bodo prenovljeni Steam Decki, ki po novem vsebujejo OLED zaslone in po 1 TB shrambe in za te je na Steamu treba odšteti 679 €.

Glede na množico ljudi, ki si bo ogledala prireditev imate verjetno bolj malo možnosti za osvojitev te nagrade, a hkrati vas udeležba ne stane ničesar. Skočite na naslednjo povezavo, kjer se boste lahko prijavili v sodelovanje takrat, ko se bo začela podelitev in nato upajte na najboljše.

Sodelovanje v žrebu je sicer preprosto, a bo od vas vseeno zahtevalo nekaj požrtvovalnosti. Podelitev se bo namreč začela ob 1.30 zjutraj in naj bi trajala vse do 5.00, tako da je treba v bistvu pred ekranom preživeti celo noč, a seveda nihče nad vami ne bo izvajal strogega nadzora, tako da se lahko prijavite v igro, pustite prenos v živo prižgan, vi pa greste nazaj dremat in si potem vse pomembne novice iz podelitev preberete na naši strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime