Serija The Last of Us uradno izbrala igralko, ki bo prevzela vlogo Abby

HBO-jeva serija The Last of Us je na letošnji podelitvi Emmyjev pobrala kar 8 nagrad in to zasluženo, saj je pretvorbo ene najbolj znanih igričarskih zgodb v televizijski format opravila z odliko, gledalci pa vse od finalne epizode čakajo na 2. sezono, ki je bila že odobrena, a sta se ustvarjalca Craig Mazin in Neil Druckmann šele zdaj spravila v konkretno produkcijo.

Eden od najbolj pomembnih korakov 2. sezone je izbira igralke, ki bo prevzela vlogo Abby, te pa se igralci The Last of Us Part 2 še kako dobro spomnimo. Gre za enega najbolj pomembnih nastopov in ustvarjalci so si za izbiro igralke privoščili lep čas in se na koncu odločili za igralko Kaitlyn Dever, ki je presneto zanimiva izbira.

Abby je namreč presneto močno dekle, ki se lahko kosa z največjimi mišičnjaki, medtem ko je Kaitlyn videti kot precej suhljato dekle, ki bi s težavo dvignila že golf palico. Igralko tako čaka kar nekaj treninga, a morda se bo scenarij 2. sezone odvil malce drugače kot pa tisti znotraj igre. Tudi 1. sezona je v nekaterih primerih odstopala od prejšnjega scenarija iz prve igre in morda bo televizijska Abby fizično drugačna od tiste iz igre. Mazin je lani za spletno stran Entertainment Weekly povedal, da bo 2. sezona sicer sledila zgodbi iz igre, a se bo v marsikaterem pogledu od nje tudi močno razlikovala.

Kaitlyn Dever ima sicer že od prej navezo z Neil Druckmannom, saj je v igri Uncharted 4 prevzela vlogo Cassie Drake, ki je hčerka protagonista Nathana Draka in njegove izvoljenke Elene Fisher. Tako Uncharted kot tudi The Last of Us igre je ustvaril studio Naughty Dog, temu pa poveljuje Neil Druckmann, ki je bil očitno nad Kaitlynovo igro tako navdušen, da jo je zdaj preselil še na televizijo.

S tem ji je na široko odprl vrata Hollywooda, a hkrati je to izjemno težavna vloga. Abby ima namreč v 2. sezoni kontroverzno vlogo in si je z njo nakopala jezo oboževalcev – ti so nato nadlegovali glasovno igralko Lauro Bailey ter Jocelyn Mettler, ki je Abby posodila svoj obraz. Upravičene so tako skrbi, da bo takšno nadlegovanje in grožnje s smrtjo prejela tudi Kaitlyn, a vsaj upamo lahko, da je morda televizijsko občinstvo vsaj malce manj napadalno.

2. sezona serije je sicer še daleč stran – premiero bomo gledali šele enkrat v 2025.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime