Pokimane se poslavlja od Twitcha

Streamerka Imane “Pokimane” Anys je dolgo veljala za nekakšnega ambasadorja Twitcha, ki mu je ostala zvesta tudi v tistih burnih časih, ko je Microsoft naokoli novačil ljudi za svoj servis Mixer in vsakemu zainteresiranemu nudil bogate pogodbe.

Vendar pa je vsake zgodbe enkrat konec in tudi Pokimane bo po desetih letih dnevnega prižiganja kamer pred računalnikom temu svojemu ritualu naredila konec, saj je na X-u najavila uradno slovo od Twitcha.

V svoji objavi je zapisala, da je to konec ere in da je bil Twitch njen dom že celo desetletje, da da je zdaj napočil čas za slovo, hkrati pa se je zahvalila za vse tople spomine in izkazano ljubezen iz strani njenih sledilcev. Teh se je v desetletju nabralo za kar 9,3 milijona in vsi ti bodo morali zdaj svojo dozo simpatičnih in zabavnih streamerk poiskati nekje drugje.

Zdi se namreč, da je Pokimane tudi na splošno zaključila svojo kariero streamerke, saj ob svojem slovesu ni najavila kakšne alternativne platforme, ki ji je morda ponudila kakšno bolj privlačno pogodbo. Tudi sam Twitch ji ni zameril in pod njeno objavo zapisal, da so ponosni na vse njene dosežke in se veselijo njenih novih izzivov.

Kam bo pot zdaj zanesla Pokimane tako zaenkrat ostaja skrivnost. Zlahka se lahko preseli na TikTok, kjer drži 6,7 milijona sledilcev, morda pa želi punca samo stopiti iz žarometov in se posvetiti čemu drugemu. Morda so na njeno alternativno kariero nakazali že tisti njeni zdravi piškotki, poleg tega pa je Pokimane tudi soustanoviteljica in direktorica podjetja za upravljanje talentov RTS.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime