Sony naj bi kmalu najavil predelavo igre Ghost of Tsushima za PC

Ko se je Sony vendarle odločil spraviti v posel delanja predelav svojih ekskluziv za PC je marsikdo slinasto pričakoval, da bo eden od takšnih projektov postal tudi Ghost of Tsushima. Gre za odlično samurajsko avanturo, ki jo je leta 2020 spočel razvijalec Sucker Punch Productions in to še za konzolo PlayStation 4, čemur je nato naslednje leto sledila nadgradnja Director’s Cut, ki je vsebovala še dodatek Iki Island.

A verzije za PC še kar ni bilo na spregled, Sucker Punch Productions pa je tudi že dolgo tiho, čeprav je najbrž vsem jasno, da že dolgo delajo na polnopravnem nadaljevanju. Navsezadnje je bil že dolgo nazaj najavljen film, ki ga bo ustvaril Chad Stahelski (John Wick: Chapter 4), zaradi česar je jasno, da ima Sony s franšizo še velike načrte.

In morda je eden od teh planov tudi predelava igre za PC. Uradno ni bilo najavljenega nič, a soustanovitelj spletne strani XboxEra, Nick Baker, je na X-u zapisal, da je slišal govorice o potencialni najavi igre za PC. Nick pravi, da bi znal Sony stvar uradno napovedati že jutri, 5. marca, čeprav se morda zna tale datum malce spremeniti. Nick velja za dokaj zaupljiv vir, saj je pravilno napovedal večino zadev znotraj Sonyjeve konference State of Play, sama stran XboxEra pa je bila tista prva, ki je napovedala, da bo Microsoft svoje ekskluzive začel seliti tudi na druge konzole.

Ghost of Tsushima na PC-ju bi bil vsekakor dobrodošel, saj bi morda preko modov končno dobili funkcijo instantnega preoblačenja našega lika za samurajski ali skrivaški pristop, namesto da moramo skakati skozi vrsto menijev. Predelava bi bila zdaj tudi pričakovana: Sony je napovedal, da letos ne bo izšla nobenega večja ekskluziva in zaradi upada dobička so se začela masovna odpuščanja, ves ta finančni minus pa bi znala pokriti predelava za računalnike.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime