Tudi v 2024 bomo z Mimovrste spočeli cel kup turnirjev in prvi je na vrsti League of Legends!

Leto 2023 smo orisali s serijo turnirjev POP-UP, ki smo jih spočeli z našim partnerjem Mimovrste in pri tem smo se tako zabavali, da smo se odločili vajo ponoviti tudi letos! S to novico tako uradno najavljamo 2. sezono turnirjev Gaming Terminal, ki jih bodo sestavljale štiri popularne večigralske igre, takšna dogajanja pa so vedno zanimiva in dinamična, tako da se ne bi nič čudili, če se namera v vse to dogajanje vrine še kakšno dodatno tekmovanje.

Serijo turnirjev bomo odprli z vedno popularno igro League of Legends, ki je sicer morda resda stara, a je še vedno izjemno popularna – ne samo po svetu, ampak tudi v Sloveniji. Razvijalec Riot je nato to silno popularnost razširil še v televizijski svet in za letošnji november že zdaj težko pričakujemo 2. sezono serije Arcane, pred tem pa se bomo pozabavali v turnirju 5v5 znotraj strežnikov EU West za katerega so prijave zdaj že odprte.

Tekmovanje bo izvedeno preko platforme 360clash in sicer najprej preko kvalifikacij, ki se bodo odvile že v soboto, 23. marca ob 14.00. Za priprave imate tako na voljo še slabe tri tedne, nakar vas čaka burna bitka za najboljša mesta, top štiri ekipe pa se bodo nato kvalificirale na zaključni turnir, ki se bo odvil v soboto, 30. marca ob 10.00 in sicer na prevzemnem mestu Mimovrste BTC Ljubljana, tam pa se bodo ekipe potegovale za materialne nagrade v skupni vrednosti 1.500 €.

Kot rečeno, prijave so zdaj že odprte in jo lahko izvedete tule, kapetani ekip pa morajo biti prisotni tudi na 360clash Discordu – pravila tekmovanja vas čakajo na sledeči povezavi.

League of Legends bo samo prvi turnir letošnjika, saj se bo karavana spletne zabave 18. maja preselila na igro Assetto Corsa Competizione, 7. septembra bo preskočila na Fortnita, tako kot lani pa bo zadnja igra Counter-Strike 2, čigar tekmovalci bodo na oder stopili 7. decembra.

Več o tem dogodku in celotnem seznamu turnirjev si lahko preberete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

Sveže novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

🔥Popularne novice

Več