3. sezona serije The Bear ima datum izida – vse epizode izidejo na isti dan

Serija The Bear je ena od mojih najljubših televizijskih izdelkov zadnjih let, zato se močno veselim naslednje sezone, ki nam jo studio FX že dolgo obljublja. The Bear namreč ni priljubljen samo pri kritikih, ampak si je nabral tudi lepo občinstvo, ki je bilo očarano nad odlično odigrano dramo znotraj skromne restavracije v Čikagu. Scenaristi so na enem mestu uspeli združiti realistični kaos kuhinje ter privlačne like, ki jih spotoma razkrivamo zgodovino in hkrati spremljamo njihov razvoj in rast.

3. sezona bo še vedno spremljala staro ekipo, ki je prejšnjo restavracijo obnovila in spremenila v priznano destinacijo, za to pa je bilo treba narediti nekaj žrtvovanj. Najbolj ga je v tem pogledu nasrkal Carmy (Jeremy Allen White), ki je v zadnji epizodi prejšnje sezone ostal ujet v hladilniku, takrat pa se mu je zareklo par besed, ki jih je slišala njegova izvoljenka, ta pa ga je nato zapustila. No, vsaj tako je bilo namignjeno in zanimivo bo videti, kakšen bo Carmy v tekoči sezoni, ki bo zdaj povsem osredotočen na delo in, če sklepamo po prejšnjem dražilniku, mu bodo veliko preglavic povzročali kritiki hrane.

Prav igralec Jeremy Allen White se je oglasil na Instagramu in tam podelil novi dražilnik 3. sezone, ki hkrati razkrije datum izida. Premiera se bo zgodila 27. junija, tako kot prejšnje sezona pa bo tudi ta na isti dan izdala vse epizode, kar pomeni, da nas bo večina vse to pogledala v dveh dneh in se nato skozi leto pritoževala, kdaj namerava iziti naslednja sezona, ki naj bi bila že odobrena.

Junij bo vseboval cel kup visokoprofilnih serij, tako da boste pred televizorjem preživeli kar pošten delež začetka poletja. 4. junija nas čaka obisk sveže serije Star Wars: The Acolyte, ki enkrat za spremembo poskuša povedati neko novo zgodbo izven obdobja originalnih filmov, 13. junija bomo gledali 4. sezono serije The Boys, ki je videti še bolj krvavo kot prej, tri dni kasneje pa bomo končno skočili v 2. sezono serije Zmajeva hiša, na katero se zdi, da čakamo že celo večnost. Junij bo na koncu okronal še The Bear, ki ga pri nas gledamo na pretočnem servisu Disney+, a prejšnja sezona je originalno ameriško premiero na platformi Hulu, zamudila za kar nekaj dni in verjetno lahko isto pričakujemo tudi tokrat.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime