Diablo 4 prejel največjo posodobitev doslej

V bistvu se niti nismo zavedali, da najbolj goreči pristaši serije Diablo naravnost sovražijo četrti del. Nam je bila igra všeč, a smo jo preigrali predvsem zaradi kampanje in zgodbe, nakar se z njo nismo več pretirano ubadali. S tem pa smo zanemarili večigralski vidik igre, ki je redno posodabljan in ravno čez tega imajo igralci za pripomniti marsikakšno kritiko. Razvijalec Blizzard si česa takšnega kot mi seveda ne more privoščiti, saj je njegova naloga obdržati igralno bazo in to še dodatno razširiti, kar dela preko izdajanja novih sezon ter posodobitev.

Po dolgem testiranju je zdaj ven prišla 4. sezona, ta pa s sabo prinaša največji seznam popravkov doslej. Sezona “Loot Reborn” se loti tistih največjih pritožb iz strani igralcev, ki so se vrtele predvsem okoli zakladov, ki jih iz riti izpustijo poraženi demoni, saj smo prej velikokrat dobili stvari, ki določenemu igralnemu razredu niso koristile ali pa so nosile nesmiselne statistike.

Ta vidik izkušnje je bil zdaj pošteno prenovljen, tako da bodo oklepi, sabljice in sekire nosile bolj logične statistike, ki bodo vašemu liku prišle dejansko prav, nakar boste vse to lahko še nadgrajevali preko Temperinga in Masterworkinga.

4. sezona s sabo prinaša tudi bolj dinamično raziskovanje okolice, saj se bodo zdaj okoli vas odvijali naključni vpadi demonov, imenovani Helltide, to pa s sabo prinaša zanimive in napete bitke, saj bodo sovražniki višje stopnje od vas, a s sabo prinašajo tudi pomembne zaklade, vsak Helltide dogodek pa okolico preplavi s krvjo, zaradi česar NPC-ji v mestih in drugod padejo na kolena in začnejo častiti te podzemne nakaze.

Diablo 4 is so much better now.
byu/bluephantasm1 indiablo4

NPC-ji bodo zdaj igrali pomembno vlogo pri lociranju novega mini šefa Blood Maiden. Za te namene boste morali najprej pomagati skupini najemnikov, ki jih nato napade Blood Maiden in njena armija demonov, za nagrado pa boste dobili cel kupček skrinjic, ki v sebi skrivajo zaklade, rezervirane za like maksimalnih stopenj.

Skratka, Loot Reborn je očitno povsem prenovil igralno izkušnjo in stopnjevanje ter nabiranje opreme naredil hitrejše in manj zamudno. Prvi vtisi igralcev so pozitivni, zato je zdaj idealen trenutek za prvo igranje ali pa vrnitev v že obiskano kampanjo – stvar je toliko bolj privlačna, saj je Diablo 4 zdaj tudi del paketa Game Pass.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime