Diablo 4 zdaj na voljo preko Game Passa

Prvi sadovi združitve založnika Microsoft in Activision Blizzard so se začeli rojevati na jablani servisa Game Pass. Večina igralcev sicer slinasto čaka, da bodo na to storitev prispele vse igre znotraj franšize Call of Duty, ki kljub svojim letom še vedno držijo visoko ceno, privrženci Blizzardovih naslovov pa so medtem pridno čakali, da ta na servis ponudi kakšen svoj izdelek.

In zdaj se je to tudi zgodilo, saj je na Game Passu zdaj uradno možno igrati igro Diablo 4 – najbolj sveže poglavje Hudičevca, ki je bilo nam osebno všeč, a veteranski igralci so se hitro začeli pritoževati nad njenim pomanjkanjem vsebine, ki jo Blizzard dostavlja preko novih sezon.

Diablo 4 je izšel junija in bo s 14. majem vstopil v že svojo 4. sezono, ta pa bo pošteno spremenila igralne mehanike in sistem napredovanja, saj so pritožbe igralcev dosegle takšno stopnjo, da jih Blizzard enostavno ni mogel več ignorirati.

A povsem svežim igralcem se s tem ni treba obremenjevati, saj večina kritik leti na tisto vsebino, ki se zgodi po koncu kampanje in se igralci začnejo poditi za najboljšimi predmeti, medtem ko se vsi strinjajo, da je osnovna kampanja prav všečna za preigravanje – še posebej za tiste, ki bi radi medtem preizkusili vse različne igralne razrede, ki jih je ta hip v igri 5. Do 2. aprila lahko izkoristite tudi za 35 % hitrejše nabiranje izkušenj in zlata, saj je trenutno v efektu dogodek Mother’s Blessing.

Game Pass v Sloveniji stane 9,99 €, pred prvim igranjem pa boste morali povezati Blizzardov račun z Microsoftovim, nakar ste že pripravljeni za igranje. Čaka vas kar nekaj vsebine, ki bo vsebinsko nadaljnje dopolnjena v maju preko nove sezone, proti koncu tega leta pa se s pridnim igranjem in stopnjevanjem lika pripravite tudi na prvi večji dodatek Vessel of Hatred.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime