Epic Games ta teden podarja igro Chivalry 2

Založnik Epic Games pridno nadaljuje z brezplačnim deljenjem večjih iger, ki jih zadnje tedne servirajo na račun sočasne razprodaje. Sicer smo od te trgovine že vajeni, da vsak teden dobimo novo brezplačnice, a večkrat so to indie naslovi in igre, ki so bile pred tem enkrat že v brezplačni ponudbi.

Med to razprodajo pa dobivamo samo večje naslove, ki jih brezplačno na tej platformi še ni bilo moč dobiti. Sredi maja je na spored prišla igra Dragon Age: Inqusition, nakar smo dobili še Farming Simulator 22, zdaj pa je na vrsto prišla tudi večigralska srednjeveška igra Chivalry 2.

Chivalry 2 je izšel leta 2021 in čeprav ni od začetka dobil visokih ocen, si je vseeno hitro nabral lepo bazo igralcev, ti pa še danes pridno sodelujejo v večigralskih bitkah, ki na en strežnik privlečejo do 64 istočasnih sabljačev. Velik del baze je predstavljal prebežnike iz sorodne igre Mordhau, ki nosi slovenske korenine, a je od svojih slavnih začetkov izgubila velik del privržencev in čeprav Chivalry 2 ni nikoli dosegel tako visoke številke istočasnih igralcev, ima danes vseeno večjo bazo špilavcev kot pa njegova konkurenca.

Chivalry 2 lahko brezplačno prevzamete iz sledeče povezave, čas za to pa se izteče 6. junija, ko na spored pride nova, zaenkrat misteriozna igra. Priznani leaker billbil_kun je sicer prihajajoče igre razkril nekaj dni preden so te postale uradne in zaenkrat je pravilno napovedal vse tri naslove. Tudi za naslednjega, ki bo hkrati tudi zadnji v sklopu Epic Games razprodaje, naj bi bila originalna igra, ki je na tej platformi brezplačno še nismo dobili, billbil_kun pa pravi, da naj bi ta naslov igralce še posebej razveselil.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime