Zadnja dobra Batman igra se trenutno na Steamu prodaja za samo 1,99 €

Igra Batman: Arkham Knight je leta 2015 dobila tako visoke, kot tudi nizke ocene. Igralci so se pritoževali predvsem nad vozilom Batmobil, ki nam ni samo služil za prevažanje skozi mesto Gotham City, ampak smo se preko njega morali spravljati tudi v spopade in teh igralnih vložkov je bilo po mnenju igralcev preprosto preveč. Še več težav je povzročala predelava za PC, ki je bila tako slabo optimizirana, da jo je založnik Warner Bros. celo za nekaj časa umaknil iz prodaje.

A nihče se devet let nazaj ni zavedal, da nam je razvijalec Rocksteady Studios v bistvu dostavil zadnji kvaliteten naslov z Batmanom in da naslednjega ne bo na spregled še celo desetletje. Kljub kultnemu statusu Arkham iger založnik Warner Bros. na trg leta in leta ni poslal nove igre, ki bi se napajala iz sveta Batmana. Leta 2022 smo sicer dobili igro Gotham Knights, ki pa se je odvijala v ločenem “vesolju” in v njem smo nastopali v vlogi Batmanovih pomočnikov, nakar se je v začetku tega leta končno zganil tudi originalni ustvarjalec Arkham iger Rocksteady Studios, ki je dostavil Suicide Squad: Kill the Justice League. Ta je sicer nadaljeval štorijo prejšnjih Arkham iger, a je bil igralno povsem nekaj drugega in je bil kmalu po izidu spljuvan iz strani praktično vsakega, ki je stvar preizkusil.

Zato se oboževalci Batmana te dni vračajo v objem igre Arkham Knight, ki si je skozi čas na Steamu nabrala oceno “Very Positive” in je na PC-ju zdaj dobro optimizirana. Grafično je bila igra že ob svojem izidu videti naravnost čudovito, zato je impresivna tudi danes, zato je njeno igranje več kot priporočljivo. Zgodba je namreč odlična, pretepanje še bolj izpopolnjeno, spet pa se boste spopadli s celim kupom Gothamovskih zlikovcev, ki jih je odigrala grupa talentiranih glasovnih igralcev. Tudi Batmana je veselje poslušati, saj mu je glas posodil zdaj preminuli igralec Kevin Conroy.

Batman: Arkham Knight je del Steamove razprodaje in je trenutno znižan za kar -90 %, kar njegovo ceno zniža na samo 1,99 €. Če morda Arkham serije še niste preizkusili, potem je še bolj priporočljiv nakup paketa Batman: Arkham Collection, ki vam za 8,99 € ponudi vse tri Arkham igre, skupaj z vsemi njihovimi dodatki. Časa za nakup ni na pretek, saj se razprodaja zaključi že 11. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime