Zdaj je uradno: Shrek 5 izide 1. julija 2026 in tule je prvi dražilnik

Nedavno smo poročali o zanimivem intervjuju v katerem je igralec Eddie Murphy razkril, da ne samo da je veliko zanimanje za snemanje novega poglavja risanih filmov Shrek, ampak da je peti del že sredi produkcije in da je sam že posnel vrstice za priljubljeni lik Donkeyja, hkrati pa bo ta nato dobil svoj lastni ločeni film.

Založnik Universal je nato preko risarskega studia Dreamworks na X-u tudi uradno potrdil, da je Shrek 5 resničen izdelek in to najavo pospremil s kratkim dražilnikom, ki je v bistvu samo premikajoči se poster, tega pa spremlja glasbena spremljava pesmi All Star – tega se seveda spomnimo iz originalnega Shreka iz daljnega leta 2001.

Universal je za spletno stran Variety potrdil, da se v peti film vrača skoraj celotna zasedba glasovnih igralcev. Shreka bo tako zopet odigral Mike Myers, Eddie Murphy bo nastopil kot Donkey, igralka Cameron Diaz pa se namerava zopet preizkusiti v vlogi princese Fione. Manjka samo Antonio Banderas, ki se je sicer pojavil šele v drugem Shreku, takrat pa je posodil glas šarmantnemu mačkonu Puss in Boots, ki je kasneje dobil svoje lastne filme. To sicer ne pomeni, da Antonia ne bo v filmu sploh, a najbrž z igralcem še trajajo pogajanja ali pa ga hranijo za kakšno presenečenje.

Pogajanja si lahko še vzamejo svoj čas, saj ima Shrek 5 svoj datum izida postavljen za 1. julij 2026, tako da ga bomo gledali šele čez dve leti, takrat pa bo od zadnjega uradnega dela Shrek Forever, minilo že kar 15 let.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime