Po manj kot pol leta od izida Amazon že podeljuje brezplačne kopije igre Suicide Squad: Kill the Justice League

Igra Suicide Squad: Kill the Justice League je eden od tistih finančnih spodrsljajev, ki je bil jasen že dolgo preden je stvar sploh prispela na prodajne police. Warner Bros. je namreč prišel na podobno brihtno idejo kot je nekdaj imel EA: zakaj ne bi studia, ki je znan po enoigralskih igrah, uporabili za kovanje večigralskega “live service” naslova, pa čeprav iz tega nimajo nobenih izkušenj? V EA-jevem primeru je BioWare izdelal igro Anthem, ki je crknila praktično takoj po izidu, medtem ko je pri Warner Brosu slabega pol leta nazaj nastala igra Suicide Squad: Kill the Justice League in ta kljub svojemu napajanju iz vesolja DC in spoštovanemu razvijalcu Rocksteady ni uspela upravičiti svojega stroška razvoja.

Zaradi slabih ocen in posledično tudi prodaje je Warner Bros. pri tej igri zabeležil nekje 200 milijonov dolarjev izgube in zdaj poskušajo ta denar nadoknaditi v navezi z Amazonom. Ta bo namreč v torek in sredo priredil vsakoletno večjo razprodajo Prime Day, v sklopu tega pa bo tudi vsem naročnikom njihovega servisa Amazon Prime podelil brezplačno kopijo igre Suicide Squad: Kill the Justice League, ki jo bo moč unovčiti v trgovini Epic Games.

Suicide Squad: Kill the Justice League bo tako postal brezplačen v manj kot pol leta po izidu in ne moremo reči, da smo nad tem ravno presenečeni. Igra ima namreč veliko težav in čeprav je uvod še nekako zanimiv za preigravanje, se kasneje igra ujame v zanko ponavljajočih se opravil, konec igre pa vam ponuja “raide”, ki pa so nekako ista stvar kot v kampanji, tako da bo zopet treba delati ene in iste stvari, v upanju, da dobite kakšen nov košček opreme. Rocksteady je sicer za igro obljubljal novo vsebino, a 1. sezona je bila razočaranje, 2. sezona pa bi morala iziti včeraj, a je bila prestavljena na 25. julij.

Poleg igre Suicide Squad: Kill the Justice League bodo tudi podeljene brezplačne kopije iger Chivalry 2 ter Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration.

Trojico naslovov boste aktivirali znotraj servisa Epic Games in to 16. in 17. julija. A pozor: časa za aktivacijo ne bo na pretek, saj bodo igre za prevzem na voljo samo 48 ur.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime