Call of Duty: Modern Warfare III danes prihaja na Game Pass

Že nekaj časa je znano, da bomo letos dobili prvi Call of Duty, ki bo postal del Microsoftovega plačljivega servisa Game Pass. Da se bo to zgodilo je bilo jasno že takrat, ko je Microsoft dokončno odkupil založnika Activision Blizzard in pod svojo roko dobil vse njegove franšize in licence. Igralci so se hitro začeli sliniti po celi paleti Call of Duty naslovov, ki jih bodo lahko zdaj preigrali v zameno za mesečno naročnino, Microsoft pa je nato ljudi še dodatno šokiral z napovedjo, da bo prihajajoči Black Ops 6 na Game Passu moč igrati že na dan izida te igre.

Na žalost vse te dobrote niso prišle zastonj, saj je Microsoft nedavno napovedal tudi spremembo cen Game Passa, ki bo za povrh dobil še novo stopnjo naročnine. Za Slovence je bistvena sprememba cene za PC igralce, saj Xbox pri nas še vedno ni uradno podprt (držimo fige, da se to spremeni še letos) in po novem bomo za mesec dostopa do iger plačevali 11,99 €.

Ne bo pa Black Ops 6 prva igra iz kataloga Call of Duty naslovov, ki se bo pojavil na Game Passu. Microsoft je namreč včeraj najavil, da bo to postal Call of Duty: Modern Warfare 3, ki smo ga igrali novembra lani in je tako igralce, kot tudi kritike pustil bolj hladne. V bistvu bi moralo biti leto 2023 prvo, ko naj ne bi dobili niti ene sveže CoD igre, a se je nato Activision premislil in je razvojno ekipo prisilil, da je vendarle izvrgla enoigralsko kampanjo, a ta je bila porazna in je bila videti kot kup večigralskih map na katere je nekdo na silo poskušal vriniti nekaj štorije. Modern Warfare 3 se tako bolj splača igrati vsem tistim, ki obožujejo večigralstvo in slavni igralni način Zombies, na splošno pa bodo vključitve v Game Pass veseli vsi tisti, ki že leta niso kupili novega Call of Dutyja.

Modern Warfare 3 se bo na Game Passu pojavil že enkrat danes, 24. julija, bolj točne ure pa Microsoft ni želel izdati.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime