Ghost Recon Breakpoint je do ponedeljka za igranje povsem brezplačen

Ghost Recon Breakpoint nas ob izidu ni ravno navdušil, a Ubisoft se ni predal in kljub slabi prodaji je igra nedavno dobila večjo posodobitev, ki pošteno predela vse igrine sisteme.

Novi “Immersive Mode” naj bi igro naredil močno bolj realistično in če ste ljubitelj večigralskih streljank, ki se dogajajo v ogromnem svetu in hkrati ponujajo sodelovalno igranje, potem se morda splača Breakpointu ponuditi še eno priložnost. In zato je sedaj perfekten trenutek, saj je igra od danes pa vse do ponedeljka povsem brezplačna za igranje.

Nič vam tako ne preprečuje, da v avanturo povabite še tri kolege in se skupaj podate v preigravanje zadnjega dela serije Ghost Recon. Špil ob izidu morda ni požel visokih ocen, a vsi vemo, da se da nekaj zabave izluščiti iz vsakega naslova, še posebej če se ob igranju zabavate skupaj s prijatelji.

Igro lahko brezplačno preizkusite tako na Uplay trgovini kot tudi na Epic Games platformi. V bistvu je najbolje, da se za igranje podate na Uplay, saj boste v nasprotnem primeru morali med sabo povezati Epic in Uplay platformi, kar je nepotrebno kompliciranje.

Igra bo med tem časom tudi znižana za 67 %, tako da si jo lahko privoščite že za 19,80 €. Na PlayStation 4 je igra trenutno znižana za 71 % na 19,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime