Domov Oznake Roccat

Oznaka: roccat

Gostili smo Roccata Phaxija in Splyca Mikyxa

0
Preteklo soboto se je v Ljubljanskem ABC HUB-u odvijal "meet & greet" dogodek. Kljub svojemu kratkem odmoru od LCS-a sta nas s svojo prisotnostjo razveselila Mikyx ter Phaxi. Oba sta odigrala nekaj iger z...

Preizkusili smo slušalke: Roccat Cross

0
Na test smo ponovno prejeli slušalke Roccat Cross. Gre za lahke, mobilne slušalke, težke le 185 gramov in z izgledom, kot da bi jih že malo močnejši prijem zdrobil na delce.

Preizkusili smo tipkovnico: Roccat Skeltr

0
Na test smo prejeli tipkovnico, glede katere sem imel že pred začetkom testiranja drobec dvoma. Kljub vsemu je že takoj pritegnila mojo pozornost. Govorim seveda o Roccat Skeltr, tipkovnici višjega cenovnega razreda. Na prvi pogled ponuja priročne tehnologije, ampak a gre le za vizualne, nekoristne zadeve ali ji nudijo prednost pred konkurenco? Preverimo!

Preizkusili smo: Roccat Kave 5.1 XTD – Digitalne

0
Slušalke postajajo vse bolj priljubljen pripomoček med uporabniki računalnikov - tako za igranje računalniških iger, kot tudi poslušanje glasbe ali ogled filma. Kot kaže, so se pri Roccatu ob vstopu na trg slušalk odločili za premišljen pristop in Kave namenili predvsem igričarjem. Rezultat tega so bile Roccat Kave 5.1, ki so doživele lep uspeh. Sledila je prenovljena verzija Kave XTD 5.1 s krmilnikom. Ne gre zanikati, da so oboje visokokakovostne slušalke, ki bodo pritegnile predvsem ljubitelje računalniških iger. Ali gre za naše najljubše slušalke do sedaj?

ROCCAT zapustilo vseh 5 igralcev – League of Legends

0
Ekipi ROCCAT je šlo pred pred pričetkom League Champion Series (LCS) zelo slabo in sreča zadnje čase res ni bilka na njihovi strani. Vse skupaj pa je začelo razpadati, ko sta jungler Marcin “Jankos” Jankows...