Domov Oznake Rog

Oznaka: rog

Asusova pogruntavščina “odstrani” stranice monitorjev za boljšo izkušnjo

0
Malce sicer neroden naslov morda ne pove točno bistvo tega najnovejšega izdelka iz Asusovih hlevov. A pustite nam, da zadevo podrobneje predstavimo. Vsi pravi igralci vemo, kako lahko uporaba treh monitorjev naredi našo igričarsko izkušnjo...

Test mikrofona: Asus ROG Strix Magnus

0
Zelo sem bil navdušen, ko sem izvedel, da je Asus zagnal lastnen ROG Magnus USB mikrofon. Glede na to, da Asus z ROG označi le najbolj elitne izdelke njihove kolekcije, sem pričakoval zelo dobre rezultate.

ASUS je pokazal kar nekaj novosti na Berlinskem dogodku

0
Asus je pokazal nov 10Gb Ethernet adapter za igričarje, grafično kartico, monitor, nove računalnike, miško in mikrofone.

Preizkusili smo: Asus Strix Wireless

0
Asus je v letu 2016 izdal tudi brezžično različico Strix slušalk, poimenovano Strix Wireless. Brezžična tehnologija se stalno razvija in Strix Wireless bi naj združevale kvaliteten 7.1 zvok z brezžično tehnologijo, kar bo všeč vsakemu igračarju. Pa lahko konkurirajo kvaliteti žičnih slušalk in ostalim brezžičnim slušalkam?

Preizkusili smo: Asus ROG Spatha

0
Nekateri boste presenečeni, a tudi Asus ima že kar nekaj predstavnikov na področju mišk. So različnih cenovnih razredov in stilov, a ROG Spatha je zagotovo najelitnejša med njimi. Ampak a sploh ima možnost konkurirati, na tem področju veliko bolj izkušenim, Razor, Logitech, Roccat...? Po izgledu ter dodatnim bonbončkom zagotovo. A že na začetku moram hobite razočarati. Asus je miško izdelal z moškimi v mislih. Odpadete tudi dekleta, ker za njeno premikanje potrebujete orožni list.