Skyrimove morske globine končno dobile prenovo v obliki ogromnega moda

Elder Scrolls: Skyrim je že pošteno stara igra, saj se je njen izid zgodil dolgih 8 let nazaj. Vendar je špil še danes močno igran, kar gre zahvaljujoč skupnosti, ki redno izdaja nove modifikacije. Nekatere med njimi popolnoma spremenijo izgled igre ali pa dodajo povsem novo zgodbo, kot se je to zgodilo z ogromno modifikacijo Enderal.

Kljub tem osmim letom pa je en vidik igre ostal grdo zapostavljen. S tem mislimo na območje pod vodno gladino kot je morje ali pa razna jezera. To je nekako razumljivo, saj nas naloge v Skyrimu redko kdaj popeljejo pod vodno površino, zato je to območje ostalo pusto in dolgočasno.

Ravno to želi spremeniti modifikacija Depths of Skyrim, ki popolnoma predrugači podovodno dogajanje. Čaka nas veliko bolj živo okolje, kjer bomo lahko videli plavajoče ribe, potopljene zaklade in ladje, vse to pa nam bo dalo razlog za raziskovanje. Največje spremembe je bilo deležno severno morje Sea of Ghosts, tako da se pomorščaki lahko znova veselite odprave v Skyrimov svet.

Depths of Skyrim si lahko prenesete iz sledeče povezave, mod pa je kompatibilen z modifikacijami, ki naredijo vodo bolj podrobno. Žal ni zaenkrat na voljo nobenega igralnega posnetka, vsebuje pa stran za dolpoteg kupček zanimivih slik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime