Kdo je najboljši YouTuber v Sloveniji?

Prijave zbiramo samo še do 15.9.2019! Pohiti in se prijavi z gumbom spodaj!


Odkar je človek izumil ogenj in izgruntal, da lahko na stene lokalne jame naslika lepo število primitivnih risbic, se mu je po glavi vrtelo samo eno vprašanje: “Kdo je najboljši YouTuber v Sloveniji?”.

In sedaj, leta 2019 je človeštvo končno napredovalo do te stopnje, da lahko končno odgovorimo na to mitološko vprašanje. V bistvu je bolje rečeno, da je Slovenija glede internetne kapacitete napredovala do te mere, kjer lahko že vsak nedeljski igralec v roko prime mikrofon, na računalnik namesti Fortnite in že lahko širnemu svetu pokaže vse svoje teatralne sposobnosti.

Na vprašanje “Kdo je najboljši YouTuber v Sloveniji” smo enkrat že odgovorili. Na tekmovanju Top YouTuber 2018 je zlato kolajno prejel JackOnTheBox, srebro Rockstar61, na tretje mesto pa je prispel Rok Cobl. Tekmovanje je bilo lani izredno zanimivo in najboljši so takrat prispeli na slavnostno podelitev v Cineplexx, kjer so se pogovarjali z oboževalci, posneti za 24ur, v roke pa so prejeli tudi bogate nagrade.

Leto je naokoli in čas je, da tekmovanje ponovimo.

Prijavijo se lahko vsi, ki imajo aktivne račune na različnih pretočnih platformah kot so YouTube, Twitch ali pa Mixer. “Aktivno” pomeni, da so v zadnjemu letu naložili vsaj 10 različnih posnetkov. Vabljeni so tudi streamerji, ki svoj prenos v živo ponudijo vsaj dvakrat na teden.

To je v bistvu vse, kar potrebujete, zato je odlašanje odveč. Odpravite se na uradno stran za prijavo, kjer so podana vsa natančna navodila. Ne pozabite tudi na dobro sliko, ki bo najbolje predstavljala vas, vaš stream in vaš kanal.

Prijave so odprte vse do 15.9., nakar se bodo registracije zaprle, že takoj naslednji dan, 16.9. pa se bo začelo glasovanje.

Vaš cilj je povsem preprost: nabrati najvišje število glasov. Zato lahko svoj profil delite po vseh socialnih omrežjih in med svojimi sledilci in vaša slava se bo razširila kot divji ogenj. 5.10. bomo pokazali trenutno razvrstitev, 10.10. pa razglasili končnega zmagovalca.

Okronani šampion bo nato povabljen na dogodek Gaming brez izgovorov #4 v Europark Maribor, kjer bo igral vidno vlogo. Postavil se bo lahko ob bok našim slavnim ambasadorjem kot so JureTrsanBlond, JackOnTheBox ter Smidi Plays, v žep pa bo pospravil tudi materialne nagrade v vrednosti 800 €.

Naj se prične iskanje nove slovenske zvezde!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

6 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime