Home Novice Fortnite – 11. sezona se bo imenovala Chapter 2, dobili smo tudi prvo sliko nove mape

Fortnite – 11. sezona se bo imenovala Chapter 2, dobili smo tudi prvo sliko nove mape

0
Fortnite – 11. sezona se bo imenovala Chapter 2, dobili smo tudi prvo sliko nove mape

Še malo, še čisto malo in skočili bomo v novo sezono popularne igre Fortnite. Ampak se bo ta sploh imenovala Season 11 ali pa nas čaka nekaj povsem novega?

Jutri bo napočil zaključen dogodek kontroverzne 10. sezone, ki se bo imenoval The End, nato pa naj bi nastopila povsem nova sezona, ki naj bi radikalno predrugačila igro.

Pisali smo že o govoricah, da naj bi nova sezona v Fortnite vpeljala povsem novo mapo in kakor se je to morda včasih slišalo noro, sedaj zadeva postaja čedalje bolj verjetna.

Uporabniki italijanske različice Applove trgovine z aplikacije so namreč ob iskanju igre opazili nekaj hudo zanimivega. Prikaže se kratek filmček, v kateremu lahko vidimo tri povsem nove karakterje, kako stojijo na hribu in gledajo v povsem novo mapo. Na vrhu pod imenom ne piše 11. sezona, ampak 2. poglavje.

To pa niso edine zanimivosti, ki se jih da razbrati iz slike. Na desni lahko opazimo ogromno mesto, daleč stran pa svetilnik. Na sredini lahko opazite ogromno reko, na kateri so čolni. To zna pomeniti, da bo Fortnite prvič vpeljal vodna vozila, kar zna služiti za lepo popestritev.

Seveda je veliko ljudi zadevo označilo za lažno, a nato je uporabnik Reddita zadevo tudi sam preveril in prikazal video, kjer se ob vtipkanju imena Fortnite v Apple trgovini res pokaže takšna podoba.

Več bo seveda znanega jutri, ko naj bi nova sezona (poglavje?) tudi štartala. Po naključju se bodo jutri odvile tudi naše kvalifikacije za Fortnite turnir, na katerega se prijave iztečejo jutri.

Tako bodo kvalifikacije na stari mapi, finalisti pa se bodo 19.10. spopadli na povsem novi lokaciji. Kaj češ lepšega?

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime