Cyberpunk 2077 je dokončan, razvijalec trenutno samo še popravlja hrošče

Verjetno je med vami še zmeraj veliko ljudi, ki objokujejo prestavljen datum izida hudo pričakovane igre Cyberpunk 2077. Ta bi namreč morala iziti že naslednji mesec, a je razvijalec CDPR ugotovil, da ambiciozni projekt potrebuje še nekaj dodatnih mesecev v pečici. Tako bomo igro dobili šele septembra, a dobra novica je, da bo takrat izšel v spoliranem stanju.

Razviajlec je namreč sporočil, da je razvoj igre dokončan in da je igra igralna od začetka do konca. To pomeni, da ne bo dodane več nove vsebine in razvojna ekipa je trenutno v stanju popravljanja hroščev in poliranja mehanik. Tako nas očitno čaka ob izidu res optimizirana izkušnja, saj je skoraj pol leta samo za popravljanje hroščev ogromna doba.

Razvijalec je še povedal, da koronavirus ne bo vplival na razvoj in da bo septembrski izid obveljal do konca. Cyberpunk 2077 je v globoki fazi testiranja – tako internega kot tudi zunanjega. Zunanji testerji preigravajo igro preko VPN povezave in naj bi jih bilo še enkrat toliko kot pa med razvojem igre The Witcher 3.

Sporočili so tudi, da je trenutno prednaročil največ na PC-ju, kar niti ni presenetljivo. The Witcher 3 je lani na PC-ju prodal več kopij kot pa na vseh konzolah skupaj, kar je tudi občutno dvignilo vrednost podjetja. CDPR je še sporočil, da so imeli za odpovedani E3 pripravljenih kar nekaj posnetkov, ki jih bodo morali sedaj izdati skozi drugačne termine. To pomeni, da nas skozi poletje čaka cel kup napovednikov, saj se bo takrat tudi dobro zagnala marketinška kampanja.

Cyberpunk 2077 izide 17. septembra, do takrat pa se lahko udeležite zanimive nagradne igre, ki vam za unikatno zasnovano ohišje Cyberpunk 2077 lahko prinese popolnoma nov Alienware PC.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime