Cyberpunk 2077 je dokončan, razvijalec trenutno samo še popravlja hrošče

Verjetno je med vami še zmeraj veliko ljudi, ki objokujejo prestavljen datum izida hudo pričakovane igre Cyberpunk 2077. Ta bi namreč morala iziti že naslednji mesec, a je razvijalec CDPR ugotovil, da ambiciozni projekt potrebuje še nekaj dodatnih mesecev v pečici. Tako bomo igro dobili šele septembra, a dobra novica je, da bo takrat izšel v spoliranem stanju.

Razviajlec je namreč sporočil, da je razvoj igre dokončan in da je igra igralna od začetka do konca. To pomeni, da ne bo dodane več nove vsebine in razvojna ekipa je trenutno v stanju popravljanja hroščev in poliranja mehanik. Tako nas očitno čaka ob izidu res optimizirana izkušnja, saj je skoraj pol leta samo za popravljanje hroščev ogromna doba.

Razvijalec je še povedal, da koronavirus ne bo vplival na razvoj in da bo septembrski izid obveljal do konca. Cyberpunk 2077 je v globoki fazi testiranja – tako internega kot tudi zunanjega. Zunanji testerji preigravajo igro preko VPN povezave in naj bi jih bilo še enkrat toliko kot pa med razvojem igre The Witcher 3.

Sporočili so tudi, da je trenutno prednaročil največ na PC-ju, kar niti ni presenetljivo. The Witcher 3 je lani na PC-ju prodal več kopij kot pa na vseh konzolah skupaj, kar je tudi občutno dvignilo vrednost podjetja. CDPR je še sporočil, da so imeli za odpovedani E3 pripravljenih kar nekaj posnetkov, ki jih bodo morali sedaj izdati skozi drugačne termine. To pomeni, da nas skozi poletje čaka cel kup napovednikov, saj se bo takrat tudi dobro zagnala marketinška kampanja.

Cyberpunk 2077 izide 17. septembra, do takrat pa se lahko udeležite zanimive nagradne igre, ki vam za unikatno zasnovano ohišje Cyberpunk 2077 lahko prinese popolnoma nov Alienware PC.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!