Novi DLC za igro Dying Light dobil uraden datum izida

Medtem, ko potrpežljivo čakamo na Dying Light 2 – nadaljevanje odlične zombie igre, ki naj bi po zadnjih govoricah bila sredi problematičnega razvoja, nam bo razvijalec Techland priskrbel nekaj nove vsebine za sedaj že 5 let stari original.

Izvirnik je skozi svoj obstoj nabral kar nekaj dodatne vsebine. Razvijalec je igralcem ponudil eno pošteno razširitev The Following ter kup manjših DLC-jev, med katerimi jih je kar nekaj brezplačnih. Sedaj se počasi pripravlja za lansiranje novega dodatka Hellraid, ki nas bo preselil v fantazijsko deželo.

To je precej velik odmik za igro, ki razen zombijev ni imela nekih velikih fantazijskih elementov. Hellraid bo to spremenil, saj bomo v kleti glavnega stolpa v igri odkrili igralni avtomat, ki nas bo preselil v povsem drug svet. Tega naseljujejo fantazijska bitja kot so hodeči okostnjaki in na nas bo, ta poskušamo dokončati temnico in si tako prislužiti kovance. Večkrat, ko bomo zaključili to avanturo, več cekinov bomo prejeli, te pa bomo lahko nato zamenjali za fantazijska orožja, ki jih bomo nato lahko uporabljali v glavnem svetu igre Dying Light.

Hellraid je sedaj dobil tudi uraden datum izida in na digitalnih trgovinah se bo pojavil 23. julija, zanj pa boste morali odšteti 9,99 €. Mimogrede, osnovna igra je te dni močno znižana in si jo lahko v sklopu Steamove poletne razprodaje privoščite za samo 10,19 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime