Ubisoft bo svojo predstavitev iger spočel 12. julija in tu je kratki napovednik

Odpoved festivala E3 je za rezultirala v temu, da vsi večji založniki držijo svoje konference in skozi poletje bo vsak od njih razkril svoje največje prihajajoče projekte.

Ubisoft že dolgo ni pokazal ničesar res velikega. Sicer smo dobili kratke napovednike za Assassin’s Creed Valhalla in nedolgo tega so nam predstavili svojo prihajajočo battle royale streljačino Hyper Scape. Vendar vemo, da ima Francoz pod kapo še marsikaj in vse to bo razkril na prihajajočem dogodku Ubisoft Forward.

Ta velika predstavitev se bo zgodila 12. julija, založnik pa je izdal tudi kratki dražilnik, ki napove, kaj vse lahko pričakujemo. Upamo na pošten igralni napovednik Valhalle in da nam pokažejo kaj več o Watch Dogs Legions. Tu je še zanimivi gusarsko obarvani Skulls & Bones, ki je bil prikazan leta 2017, od takrat pa nismo izvedeli ničesar več.

Čedalje glasnejše so tudi govorice, da nas bo pričakala najava igre Far Cry 6, v katerem naj bi vidno vlogo igral Giancarlo Esposito, katerega poznamo iz serije Breaking Bad.

Vse bo jasno 12. julija ob 21.00.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime