PC igralci lahko zdaj igrate Days Gone in MediEvil Remake preko servisa PlayStation Now

Sony se je pri predelavi svojih PlayStation eksluziv za PC ustavil pri igri Horizon Zero Dawn, pa čeprav vse govorice pravijo, da bomo v prihodnosti dobili še kakšno takšno predelavo. Življenjski cikel konzole PlayStation 4 gre namreč proti koncu in podjetje bi lahko dodatno zaslužilo s prodajo iger na novi platformi, ki do sedaj ni imela dostopa do njih.

Vendar pa to ne pomeni, da PS4 iger ne morete poganjati že zdaj na vašem PC-ju. Sony namreč že dolgo časa nudi servis PlayStation Now, ki je na voljo tudi računalničarjem in v zameno za mesečno naročnino lahko igrate bogato ponudbo PlayStation 3 in PlayStation 4 iger. Minus pri temu je le dejstvo, da boste te naslove poganjali preko pretočne povezave. PlayStation Now namreč igre poganja na oddaljenih PS konzolah in vam na zaslon pošilja sliko, vi pa to nadzorujete preko kontrolerja. Tako za igranje ne potrebujete močnih strojnih specifikacij, ampak samo stabilno in hitro internetno povezavo. Ter kontoler, saj miška in tipkovnica nista podprti.

PlayStation Now ponuja kar nekaj zanimivih naslovov, ki sta se jim nedavno pridružila novinca Days Gone in MedEvil Remake. Days Gone sem osebno sprva označil kot za samo eno bledo zombie streljačino, a po daljšem igranju se mi je zadeva presneto priljubila in postala ena mojih najljubših iger na PlayStation 4 konzoli. MedEvil Remake pa je predelava igre iz leta 1998, ki bo navdušila predvsem ljubitelje te več kot dve desetletji stare igre.

PlayStation Now pri nas še vedno ni uradno podprt, a mimo te ovire se lahko sprehodimo z nekaj priročnimi triki.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime