Elder Scrolls Online ponuja svojo naročnino za en teden brezplačno

Elder Scrolls suša bo trajala še nekaj časa, zato igralcem ne ostane drugega, kot pa da znova naložijo modifikacije za Skyrim ali pa dajo priložnost MMO igri Elder Scrolls Online.

Ta je preko zadnje razširitve Greymoor zopet obiskala zasneženi Skyrim, igralci pa so odkrili, da so prej znane pokrajine naselili vampirji. V naši recenziji smo dodatek označili za solidno zabavo, ki pa ne prinese ničesar res revolucionarnega.

Igranje Elder Scrollsa ne zahteva mesečne naročnine, saj je potreben samo začetni nakup igre, potem pa lahko igrate kakor vam srce poželi. Kljub temu založnik Zenimax ponuja igralcem nakup mesečne naročnine ESO Plus, ki vaši izkušnji doda nekaj hudo koristnih stvari. Glavna med njimi je neomejen prostor za shranjevanje surovin, ki jih igralec potrebuje za kovačenje. Če ste igrali kdaj Elder Scrolls Online, potem se zagotovo zavedate, da se vaša bisaga stvari vse prehitro napolni in je takšna neomejena zaloga shranjevanja kot mana iz neba.

Poleg tega vam ESO Plus omogoči preigravanje vseh dodatkov in manjših DLC-jev, razen zadnjega. To nanese kar 17 dodatkov in razširitev: Orsinium, Thieves Guild, Dark Brotherhood, Shadows of the Hist, Morrowind, Horns of the Reach, Clockwork City, Dragon Bones, Summerset, Wolfhunter, Murkmire, Wrathstone, Elsweyr, Scalebreaker, Dragonhold, Harrowstorm in Stonethorn. Vse dokler vzdržujete mesečno naročnino boste imeli dostop do vse te dodatne vsebine, ki pa jo lahko seveda kupite tudi posamično.

In ravno to naročnino Zenimax ponuja vsem igralcem do 19. oktobra povsem brezplačno za preizkus. Naročnino aktivirate znotraj igre in sicer tako, da odprte zavihek trgovine, skočite na ESO Plus oddelek in kliknete možnost “Free Trial”.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime