Na splet ušla alfa različice igre Cyberpunk 2077, ki kaže igranje iz tretjeosebnega pogleda

Se spomnite tistega hekerskega napada, ki je razvijalca CD Projekt RED zadel ob najhujšem možnem času, saj so ravno takrat poskušali gasiti požare glede svoje igre Cyberpunk 2077? Malopridneži so takrat iz njihovih strežnikov odtujili goro podatkov, med katerimi smo našli izvorne kode iger, znotraj pa so bile tudi zasebne informacije zaposlenih.

Napadalci so nato prodali Cyberpunk 2077 izvorno kodo, a očitno kupčija ni šla čez, zato so izvorne kode različnih iger poslali na torrent sledilnike, zraven pa so izdali še nekaj skritih zadev, ki nikoli ne bi smele priti v javnost. Ena od teh je alfa različice igre Cyberpunk 2077 in to iz davnega leta 2013.

V bistvu bi lahko zgornji posnetek označili bolj za prototip kot pa zgodnjo verzijo igre. CD Projekt RED naj bi na Cyberpunku 2077 resneje začel delati po izidu igre The Witcher 3, ta pa je svoje rojstvo doživela šele leta 2015. Prikazano igranje je bilo spočeto dve leti prej in morda je bila vse skupaj samo prototipna ideja, ki pa nato nikoli ni doživela nadaljnega razvoja.

A končno lahko vidimo, kako bi bila igra videti iz tretjeosebne kamere. Posnetek sicer ne prikaže veliko, saj se V samo sprehaja po stanovanju in slišimo drugega zvočnega govorca. Animacije spominjajo na tiste iz The Witcher 3, a treba je reči, da stanovanje ne izgleda slabo. Všeč so mi leteči avti, ki švigajo mimo balkona in tako je poskrbljeno, da imamo med brskanjem po sobah malce vizualne popestritve.

Na splet je ušel še en zanimiv posnetek, ki je razvijalca CD Projekt RED zopet orisal v zelo negativni luči. Posnetek ElBuggado 2020 naj bi spočel sam razvijalec, v njem pa vidimo montažo hroščev, ki so ostali praktično nepopravljeni do izida igre. Razvijalec je verjetno ta posnetek ustvaril za svojo lastno zabavo, a nekateri pravijo, da je to samo še en dokaz, da je CDPR pred izidom vedel za stanje igre, a jo je kljub temu poslal na trg.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime