Cyberpunk 2077 naj bi kmalu dobil največjo posodobitev do sedaj

Posodobitev: CD Projekt RED je za spletno stran Eurogamer sporočil, da je ta marketinška kampanja bila namenjena posodobitvi 1.2 in ne kakšni prihajajoči večji posodobitvi. Izvirni članek najdete spodaj. Mimogrede, se spomnite, ko se je razvijalec hvalil, da naj bi Cyberpunk 2077 dobil močno razširjen večigralski del? To se zdaj zdijo samo kot pobožne sanje.

Razvijalcu CD Projekt RED se počasi izteka čas, da svoji igri Cyberpunk 2077 popravi sloves in nekako reši to franšizo, ki se je na začetku prodala dobro, a kasneje so prihodki zgrmeli na dno.

In to lahko naredi samo tako, da se zapre v pisarne, utihne in pridno dela na popravkih in dodatni vsebini. CDPR je vse od izida izdal že nekaj posodobitev, ki so bile usmerjene predvsem v odpravljanje hroščev in v optimizacijo za konzoli PlayStation 4 in Xbox One. Zadnji popravek 1.23 je praktično odpravil rušenja igre in na osnovni konzoli PlayStation 4 igra že skoraj ves čas drži stabilnih 30 sličic na sekundo.

Zdaj pa se CD Projekt RED očitno pripravlja na večjo prenovo igre. Uporabniki so na Instagramu in YouTubu ujeli oglase, ki napovedujejo na izid največje posodobitve do sedaj. Poleg tega je znotraj kratke reklame zapisana tudi obljuba, da prihaja “še več stvari”, kar je morda namig na izid dodatne vsebine. CDPR je še pred izidom igre napovedal, da bo Cyberpunk 2077 prejel nekaj brezplačnih DLC-jev in tudi večje dodatke, tako kot je bilo to v primeru njihove prejšnje igre The Witcher 3.

Žal kakšen datum v oglasu ni bil zapisan. Morda kaj več izvemo jutri, ko se bo odvil prvi WitcherCon, ki je uradno podprt iz strani razvijalca CD Projekt RED. Poleg posodobitve za Cyberpunk 2077 morda slišimo tudi kaj o obljubljeni nadgradnji za konzoli PlayStation 5 in Xbox Series X, ki naj bi doletela tudi igro The Witcher 3.

WitcherCon boste lahko spremljali preko njihovega uradnega YouTube ali Twitch kanala.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime