Šale okoli Willa Smitha so se zdaj preselile tudi v Elden Ring

Po verjetno najbolj znani klofuti v zgodovini človeštva, je bil svet najprej nekaj časa v šoku, a ni trajalo dolgo, preden je Will Smith postal univerzalni predmet norčevanja. Njegov sprehod po odru in klofuta Chrisa Rocka je veliko ljudi vzelo za podlago imenitnih memov in temu norčevanju se je zdaj pridružil tudi Elden Ring.

Igra, ki je še vedno na vrhu Steamovih prodajnih lestvic, gosti tudi pridne oblikovalce memov. Eden bolj zanimivih pokaže znano sceno iz Oskarjev, le da se tokrat Will pojavi kot napadalec, med klofuto Chrisa pa je lepo videti ljubezen do podrobnosti, saj udarec vzame znanemu komiku komaj kaj zdravja.

Norčevanje iz Princa z Bel-Aira pa so se preselila tudi v samo igro. Po večigralskih strežnikih zdaj straši možakar, ki si je nadel ime Will Smith in med napadom v svet drugega igralca se počasi sprehodi do nasprotnika, mu prikaže eno samo klofuto, nato pa se obrne in počasi spet odide stran. Komentarji v dotični Redditovi temi pravijo, da se te klofute dogajajo čedalje bolj pogosto, tako da bodite med igranjem potrpežljivi in morda tudi vi v svojem svetu naletite na takšnega klofutača.

Ko smo že pri Elden Ringu, moramo priložnost izkoristiti za omembo fantastičnih izzivov, ki si jih postavljajo igralci za res unikatna preigravanja. Hitrostni rekordi padajo kot za stavo, igralcu Iron Pineapplu pa je pred kratkim uspel nov podvig: celotno igro je preigral povsem miroljubno, brez da bi enkrat samkrat napadel nasprotnika. Kako mu je to uspelo? Veliko, veliko izkoriščanja Ashev in nečloveška merica potrpežljivosti. Njegov podvig si lahko ogledate v zgornjem, polurnem povzetku preigravanja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime