Začela se je Steamova Halloween razprodaja

Noč čarovnic nam trka na vrata, zato se je Steam zbudil in zagnal namensko razprodajo Scream Fest, name te pa nam je ponuditi vrsto grozljivk po znižani ceni, zaradi katerih bomo še dolgo med spanjem spali pokrčenih nog.

Znižanih je bilo cel kup iger, žal pa je žanr grozljivk v zadnjih letih nekoliko usahnil – no, vsaj kar se tiče tistih visokoproračunskih naslovov. Vendar pa se morda pripravlja ponovno vstajenje tega žanra, saj decembra prihaja Callisto Protocol, naslednje leto pa nas čakata še predelavi Dead Space in Resident Evil 4. Vraga, še Konami se je zbudil in pred kratkim napovedal cel kup novih Silent Hill projektov in kdo ve, kaj vse nas še čaka v prihodnosti.

Vendar pa nas zdaj zanimajo igre, ki so že na voljo in ponudba definitivno ni slaba, še posebej, če v obzir vzamemo nižje cene. Poglejmo si torej tistih nekaj najbolj zanimivih znižanj.

Znižanih je še veliko več naslovov in celoten seznam si lahko ogledate tule. Steam je sicer v ponudbo vsake toliko vrinil kakšno čudno igro, kot je denimo The Elder Scrolls: Oblivion.

Razprodaja Scream Fest bo trajala vse do 1. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime