Obetavna potezna pustolovščina The Lamplighter’s League dobila datum izida ter nov napovednik

O igri The Lamplighter’s League smo enkrat že pisali in novi projekt razvijalca Harebrained Schemes, ki je nazadnje spočel igro Battletech, čeprav se ga osebno raje spomnim po trojici naslovov Shadowrun, je v prvem napovedniku vsekakor dostavil zanimivo premiso. Namreč ne vidimo ravno pogosto iger, ki bi za štorijalno podlogo vzele tisti pustolovski, Indiana Jones stil iz leta 1930 ter iz njega poskušale ustvariti pripoved, ki doda nekaj unikatnih konceptov.

The Lamplighter’s League bo spremljala zgodbe večih protagonistov, ki so vsi po vrsti lopovi dobrega srca, ekipo pa bo treba popeljati skozi stopnje, polne sovražnikov in to v poteznem načinu. Tisti, ki so zadevo že preizkusili pravijo, da je tole nekakšna mešanica pristopov iger XCOM in Desperados, kar pomeni dobro in globoko taktično preizkušnjo, ki je popestrena z zanimivimi liki, vsak od teh pa nosi svojo osebnost.

Igra je pred kratkim prejela frišni igralni napovednik, ki pokaže raznovrstno akcijo na terenu. Pred vsako misijo se bo pametno malce skrivati po terenu in odstraniti nasprotnike po tihem, saj ko nas enkrat opazijo bo pred nami stala veliko lažja naloga. Poleg streljanja in uporabljanja veščin bo treba na terenu pametno izrabljati razne naokoli postavljene predmete, saj pač rdeči sod, poln nafte, ob srečanju z našim metkom za nasprotnika vedno naredi eksplozivno presenečenje.

The Lamplighter’s League je skladno z novim videom dobil tudi datum izida, ki bo vrinjen v izjemno pestro jesen, saj bomo igro zaganjali od 3. oktobra dalje, na Steamu pa razvijalec že sprejema prednaročila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime