Atomic Heart pokazal dražilnik za nov DLC

Razvijalec Mundfish je za igro Atomic Heart na sejmu Tokio Game Show pokazal prvi dražilnik drugega DLC-ja in zanimivo je, da o njem ne piše praktično nihče. IGN je sicer video objavil na svoji strani, a na splošno drugje o temu ne boste zasledili kakšnega članka in podobno se je zgodilo za igrin prvi DLC Annihilation Instinct.

To je čudno, saj Atomic Heart ni slab naslov. V bistvu je ta sovjetski BioShock predstavil kar nekaj zanimivih idej, ki jih je vredno izkusiti, DLC-ji pa tudi niso videti slabi. Morda se zahodna publika ne zanima za ta naslov striktno zato, ker ima razvijalec ruske korenine in jo to nekakšen tip bojkota?

Kdo bi vedel, zato pustimo te politične spletke ob strani in se osredotočimo na novi DLC, ki se bo tokrat imenoval Limbo. Dražilnik je, tako kot veliko stvari v Atomic Heart svetu, naravnost bizaren. Naš junak je očitno skočil v nek nov del kompleksa Facility 3826, kjer je čas zmrznil, medtem ko se okoli lahko premikajo samo race? Vsaj to smo lahko razbrali iz kratkega videa, Mundfish pa kakšnih drugih informacij ni želel podati. Pod uradnim videom na YouTubu je sicer še zapisal, da je Limbo čuden svet, ki mu vlada na glavo postavljena logika, pravila igranja pa so se spremenila.

Datum izida še ni znan, a nekateri igralci sklepajo, da se bo DLC dogajal v svetu alternativnega konca, ki ga vsebuje osnovna kampanja. Če te še niste preigrali, potem imate zdaj na voljo še nekaj časa, preden izide dodatna avantura. Atomic Heart je vključen v naročnino Game Pass, če pa vam še to ne bo dovolj se lahko poigrate še s prvim DLC-jem, ki doda nekaj nove zgodbe in povsem nova orožja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime