Cyberpunk 2077 jutri dobiva še eno posodobitev, ki bo v igro vnesla delujočo železnico

Po treh letih od izida je preko ogromne posodobitve 2.0 razvijalec CD Projekt RED dokončno zaključil razvoj igre Cyberpunk 2077 in se je zdaj spravil klepati njeno nadaljevanje, največ svoje delovne sile pa je trenutno namenil izdelavi nove sage znotraj franšize The Witcher. Vsi njihovi bodoči projekti bodo delovali znotraj pogona Unreal Engine, zato je malce čudno, da se je razvijalec vmes vseeno malce premislil in bo za Cyberpunk 2077 spočel še eno posodobitev 2.1, tako da se bodo programerji še malce pomudili znotraj pogona REDengine.

Razvijalec je novo posodobitev predstavil preko Twitcha in njena najbolj pomembna novost je zagotovo delujoč sistem železnic, ki nas bo dvignil med oblake mesta Night City in nas popeljal na pet različnih postaj. Metro sistem NCART nam ne bo služil kot samo hitra vmesna sekvenca za seljenje med različnimi točkami, saj bomo lahko v vagonu malce posedeli, gledali skozi okna v čudovite razglede in odganjali stran teče prodajalce poceni robe, ki bodo tudi tu poskušali zaslužiti kak hiter kredit.

Vdelava česa takšnega se bi zdela morda komu potrata časa, a je zelo pomembna za tiste igralce, ki se v svoje RPG izkušnje zares radi vživijo in se ne poslužujejo hitre teleportacije med različnimi točkami mesta. Takšnim igralcem prej ni ostalo drugega kot pa da se vozijo od ene lokacije do druge, kar je časovno hudo potratno ali pa se poslužijo moda, ki je sistem železnic oživel že dolgo nazaj. CD Projekt RED bo s to posodobitvijo močno pridodal k občutku pravega, živega mesta, kar je bila tudi ena od izvirnih obljub za igro Cyberpunk 2077.

Poleg železnice bo popravek 2.1 s sabo prinesel tudi večjo možnost prilagajanja uporabniškega vmesnika, saj bomo lahko zdaj besedilo povečali, kar bo prišlo hudo prav za tiste bolj slabovidne, pri mini igrah pa bomo lahko zdaj odstranili časovno omejitev. Zanimiv je tudi dodatek Radioporta, ki je v bistvu nekakšen prenosen Walkman, tako da bomo lahko glasbo poslušali tudi med sprehajanjem po mestu. CDPR pravi, da je še izboljšal nekatere šefovske spopade in je dodal tudi možnost dirkanja z avti, med temi pa bomo našli povsem novega jeklenega konjička Porche 911 Cabriolet.

Posodobitev 2.1 bo zaživela jutri, 5. decembra, ravno na ta datum pa se bo rodila tudi posebna verzija igre Cyberpunk 2077: Ultimate Edition, ki je namenjena za PC-je in trenutno generacijo konzol.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime