Nintendo za jutri napovedal prvo večjo predstavitev iger v 2024

Leto 2024 je videti kot takšno, ko nam sveta trojica proizvajalcev konzol Sony, Nintendo in Microsoft ne bo pripeljala nekih res legendarnih ekskluziv, zato bo veliko zanašanja na zunanje partnerje in njihove igre, ki bodo nato začasno zavezane določeni konzoli.

V to smer bo šel tudi Nintendo, ki naj bi nekaj dni nazaj večjim založnikom zaupal, da njihova dolgo obljubljena konzola Switch 2 ne bo izšla konec tega leta, ampak šele enkrat v pomladi leta 2025. Analitiki se strinjajo, da se bo Nintendo letos moral zanašati na predelave in ponudbo, ki jo bodo na konzolo prinesli zunanji založniki in ravno ta bera izdelkov bo jutri glavni fokus nove predstavitev Nintendo Direct.

Partnerska predstavitev iger se bo zgodila jutri, 21. marca ob 15.00 in bo skupno trajala nekje 25 minut. Kaj točno bomo na njej ugledali ni znano, a uradna najava na X-u pravi, da bodo vse predstavljene igre zunanjih založnikov izšle v prvi polovici tega leta. Nintendo bo s temi izdelki tako poskušal zapolniti praznino, ki jo je za sabo pustila prestavitev izida konzole na drugo leto, s svojimi lastnimi izdelki kot so Princess Peach: Showtime!, Luigi’s Mansion 2 HD in Paper Mario: The Thousand-Year Door pa bodo zapolnil ostale četrtine leta 2024, kar bi moralo biti dovolj priliva vsebine in dobička, da do Switcha 2 ne bo v blagajni zazijal prevelik minus.

Nintendo Direct si boste lahko ogledali na uradnem YouTube kanalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime