BlizzCon štarta nocoj, ob 19.00

Kako neverjetno hitro leti čas. Že kar eno leto je minilo, odkar je Blizzard vstopil v svet “memov”, potem ko je publiki naznanil Diablo Immortal, kateri je bil namenjen ekskluzivno mobilnim napravam.

Razvijalec je imel za sabo težko leto. Zagotovo je najbolj odmevno njegovo cenzuriranje Hearthstone igralca, ki je v prenosu v živo izrazil svojo podporo Hong Kongu. A ne smemo pozabiti, da je Blizzard že pred tem naredil potezo, ki močno razhudila vso igričarsko industrijo, ko je praktično čez noč razpustil celotno Heroes of the Storm ligo.

Zato je od letošnjega BlizzCona odvisno veliko. Razvijalec se bo poskušal zopet prikupiti nazaj svoji publiki, zato bodo zagotovo na mizo položili vse svoje karte in razkrili zanimive naslove, za katere verjetno upajo, da ne bodo še bolj razhudili njihove publike.

Od najav pričakujemo oznanitev Diabla 4, zagotovo pa bomo videli tudi novice glede Overwatch 2. Novi dodatek za World of Warcraft bo zagotovo dobil tudi svojo besedo na odru, govorice pravijo, da bo ta podnaslovljen Shadowlands.

BlizzCon boste lahko spremljali na uradnemu Twitch ali YouTube kanalu, razpored dogodkov pa je že znan. Zadeva štarta danes ob 19.00 in že na začetku bodo prikazane največje oznanitve.

Žal boste za vse ostalo dogajanje morali doplačati 50 e, kolikor stane njihova virtualna vstopnica. Ta vam potem omogoči gledanje ostalih odrov in e-šport turnirjev, a tista prva ura bo zagotovo najbolj pomembna.

Seveda pa ne smemo pozabiti, da se pripravljajo tudi protesti glede Blizzardovega domnevnega podpiranja kitajske vlade, zato bo dogajanje na sejmu zagotovo zelo razgibano.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!