BlizzCon štarta nocoj, ob 19.00

Kako neverjetno hitro leti čas. Že kar eno leto je minilo, odkar je Blizzard vstopil v svet “memov”, potem ko je publiki naznanil Diablo Immortal, kateri je bil namenjen ekskluzivno mobilnim napravam.

Razvijalec je imel za sabo težko leto. Zagotovo je najbolj odmevno njegovo cenzuriranje Hearthstone igralca, ki je v prenosu v živo izrazil svojo podporo Hong Kongu. A ne smemo pozabiti, da je Blizzard že pred tem naredil potezo, ki močno razhudila vso igričarsko industrijo, ko je praktično čez noč razpustil celotno Heroes of the Storm ligo.

Zato je od letošnjega BlizzCona odvisno veliko. Razvijalec se bo poskušal zopet prikupiti nazaj svoji publiki, zato bodo zagotovo na mizo položili vse svoje karte in razkrili zanimive naslove, za katere verjetno upajo, da ne bodo še bolj razhudili njihove publike.

Od najav pričakujemo oznanitev Diabla 4, zagotovo pa bomo videli tudi novice glede Overwatch 2. Novi dodatek za World of Warcraft bo zagotovo dobil tudi svojo besedo na odru, govorice pravijo, da bo ta podnaslovljen Shadowlands.

BlizzCon boste lahko spremljali na uradnemu Twitch ali YouTube kanalu, razpored dogodkov pa je že znan. Zadeva štarta danes ob 19.00 in že na začetku bodo prikazane največje oznanitve.

Žal boste za vse ostalo dogajanje morali doplačati 50 e, kolikor stane njihova virtualna vstopnica. Ta vam potem omogoči gledanje ostalih odrov in e-šport turnirjev, a tista prva ura bo zagotovo najbolj pomembna.

Seveda pa ne smemo pozabiti, da se pripravljajo tudi protesti glede Blizzardovega domnevnega podpiranja kitajske vlade, zato bo dogajanje na sejmu zagotovo zelo razgibano.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime