Igra Lost Records: Bloom & Rage prestavila izid, saj se noče spopasti z novim delom serije Life is Strange

Razvijalec Don’t Nod zelo rad obuja spomine na preteklost in dobre stare čase naše mladosti. Ravno zaradi tega so dolga leta nazaj spočeli prvi del serije Life is Strange, nakar je večina njihovih naslovov sledila nekako isti igralni formuli, ki poudarek daje na zgodbo in odločitve, ki jih sprejemamo tekom igranja, akcijskih vložkov pa ravno ni – no, razen če štejete počasno sprehajanje med lokacijami za vrtiljak adrenalina.

Don’t Nod trenutno dela na povsem novi igri Lost Records: Bloom & Rage, ki je nekakšno spiritualno nadaljevanje serije Life is Strange, le da se bomo tokrat vrnili v leto 1995, prevzeli pa bomo nadzor na introvertno junakinjo Swann, ki skupaj z nekaterimi prijatelji naleti na veliko skrivnost, na to pa pozabijo za kar 27 let, dokler jih usoda zopet ne združi skupaj in jih prisili, da se enkrat za vselej soočijo s preteklostjo.

Lost Records: Bloom & Rage je bil napovedan za izid v 2024, a ta datum zdaj ne velja več. Don’t Nod je namreč sporočil, da je bila igra zamaknjena v začetek 2025. Šef studia Oskar Guilbert je za razlog navedel dejstvo, da oktobra izide tudi polnopravno nadaljevanje serije Life is Strange na kateri dela razvijalec Deck Nine. Igra Life is Strange: Double Exposure se bo ravno tako poigrala s preteklostjo, saj bo v glavno vlogo postavila Max Caufield – protagonistko prve igre, ki jo je originalno spočel ravno Don’t Nod.

Oskar je mnenja, da bi lahko ob koncu leta tako postala prevelika gužva glede narativnih iger, zato so se odločili za prestavitev izida, saj bosta tako lahko obe igri “zadihali” s polnimi pljuči, igralcem pa se ne bo treba odločevati, kateri od teh iger bodo ponudili čas za preigravanje ampak bodo tako lahko izkusili oba naslova.

Lost Records: Bloom & Rage tako izide enkrat naslednje leto, bolj točen datum pa pride enkrat naknadno. Med tem čakanjem se lahko lotite ponovnega ali nemara prvega igranja Life is Strange naslovov, ki so del Steamove razprodaje in so tako močno znižani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime