Domov Oznake Vikingi

Oznaka: vikingi

assassins creed

Assassin’s Creed Valhalla uradno oznanjen, danes ob 16.45 dobimo uradni napovednik

0
Ubisoft nas je včeraj pošteno presenetil z nenadno napovedjo novega Assassin's Creeda. Da se bo ta dogajal med Vikingi, je bila ena najslabše varovanih skrivnosti lanskega leta, vendar so nas pretkani Francozi...
Assassins Creed

Ubisoft naj bi v roku par ur uradno razkril naslednjo Assassin’s Creed igro Valhalla

1
Posodobitev: Ubisoft se je očitno odločil za malce nenavadno predstavitev v živo. Ne vznemirjajte se, počasi zajemite sapo in ne skakajte...

Nas končno čaka dobra vikinška igra? Darkborn dobil prvi napovednik

0
Vsi vemo, da so Vikingi pravi slaboritneži a kljub svojemu bogatemu izročilu, imamo danes presenetljivo malo iger, kjer bi lahko poprijeli za vikinško sekiro in sekali glave nasprotnikom Odina.

Wartile – Recenzija igre

0
Zgodba igre Wartile se prične 2016 s Kickstarterjevo kampanjo. A niti približno ji ni uspelo doseči zadane vrednosti, in od ciljnih 55.000 funtov jim je uspelo zbrati približno polovico te vrednosti. Za večino bi to pomenilo konec, a kot Fable Fortune predlani je tudi Wartile uspel zagotoviti finance in spraviti projekt v zagon. Tako je leto pozneje, v marcu 2017, dodal svoje ime v kolekcijo iger v zgodnjem dostopu in skorajda leto za tem smo januarja letos dočakali še dokončano verzijo.

Pregled – The Great Whale Road

0
The Great Whale Road je prvenec španskega razvojnega studia, ki dogajanje postavi v temne in skrivnostne čase Vikingov. Gre za dogodivščino s pridihom maščevanja, ki se odvija na daljnem severu Evrope. Čeprav me je na začetku resnično pritegnila, je najina medsebojna povezanost s sekunde v sekundo bledela. Ker živimo v temnih časih, je takšna tudi zgodba, ki temelji na enem izmed najhujših etičnih zločinov - izdaji. Vendar sveta ne poenostavi, ni le črno-bel, kot nekateri polni upanja pričakujejo.

Predogled: Northgard

0
Northgard je realno-časovna strategija, ki na prvi pogled spominja na Valhalla Hills, še eno vikinško strategijo. A kmalu se izkaže, da sta kljub enaki, vikinški tematiki igri zelo drugačni. V Valhalla Hills skušate osvojiti oltar z namenom, da napredujete v naslednjo stopnjo, medtem, ko v Northgard osvajate ozemlje, za lastništvo nad katerim se borite z več nasprotniki. Princip je še posebno zanimiv in gre za nekakšno kombinacijo iger Banished, Battle Realms in starejših iger serije Settlers... ah... dobri stari časi.